Εισαγωγή

Η λήψη γίνεται απευθείας από τους διακομιστές μας, σε υψηλής ποιότητας MP4 αρχείο, η οποία σας επιτρέπει απεριόριστη αναπαραγωγή, χωρίς περιορισμούς.

Όλα τα λειτουργικά συστήματα (Microsoft Windows, Linux, Macintosh), μοντέρνα Smartphones, οικιακές συσκευές αναπαραγωγής DVD, Multimedia HD και MP4 συσκευές οι είναι συμβατά με αρχεία MP4.

Σημαντικό: Η Ψηφιακή Λήψη είναι απλά μια λήψη αρχείου βίντεο. Ως εκ τούτου δεν θα λάβετε το βίντεο μέσο ταχυδρομείου.


λεπτομέρειες του αρχείου
Μέγεθος: 200-600 MB
Βίντεο: MP4 με κωδικοποίηση h-264
Bitrate: 1,2 - 1,5 Mbps
MPEG-4 Stereo Audio, 48 kHz, 128 kbps

Ελάχιστες απαιτήσεις

• Επεξεργαστή Intel ή AMD ή παρεμφερή (450 MHz ή ταχύτερο)
• Τουλάχιστον 128MB RAM
• 200-650MB ελεύθερο χώρο για κάθε λήψη
• Ένα 512-Kbps modem
• Μια κάρτα ήχου 16-bit
• Μια κάρτα γραφικών 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.

Απαιτούμενο Λογισμικό

• Συνιστάται Internet Explorer 7/8 ή Firefox 2/3.x ή Safari 3.x ή Chrome 8.x
• Ένα ενημερωμένο υπολογιστή μέσω Software Update ή Microsoft Update (συνιστάται Service Pack 3 σε Windows XP).
• Μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων συμβατή με MP4 (codec h-264).

Αναπαραγωγή αρχείων MP4 σε υπολογιστή;

Μπορείτε να παίξετε τα βίντεο με ένα λογισμικό αναπαραγωγής βίντεο συμβατό με MP4 (codec h-264), όπως το QuickTime Player, iTunes, Winamp, το RealPlayer, Nero Media Player, Media Player Classic, Mplayer, ή το VLC media player.

• Λήψη VLC media player από τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.videolan.org/vlc/

Περιορισμοί αναπαραγωγής αρχείων

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το χρόνο ή την αναπαραγωγή των αρχείων. Τα αρχεία παραμένουν στον υπολογιστή σας, στον σκληρό δίσκο ή την συσκευή MP4 μέχρι να τα διαγράψετε. Τα βίντεο δεν προστατεύονται από DRM, ώστε να μπορείτε να τα αντιγράψετε ακόμη και σε ένα CD / DVD και να δημιουργήσετε μια προσωπική συλλογή.

Αναπαραγωγή των βίντεο σε τηλεόραση

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την αναπαραγωγή των βίντεο σε τηλεόραση, ανάλογα με τις συσκευές πολυμέσων που διαθέτετε:
 1. Μετατροπή των βίντεο σε CD / DVD για προβολή σε οικιακό DVD player.
 2. Εάν διαθέτετε συσκευή MP4 η οποία παρέχει σύνδεση TV Out, απλά συνδέστε την σε τηλεόρασή χρησιμοποιώντας το καλώδιο που παρέχεται από τον κατασκευαστή.
 3. Εάν διαθέτετε multimedia σκληρό δίσκο (Multimedia HD), μπορείτε απλά μεταφέρετε τα αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή σας. Επίσης μπορείτε να αντιγράψετε τα βίντεο σας σε ένα στικάκη USB: πολλοί DVB-T δέκτες, DVD players, ακόμα και μοντέρνες τηλεοράσεις παρέχουν είσοδο USB για αναπαραγωγή βίντεο από εξωτερικές συσκευές.
 4. Εάν ο υπολογιστής σας έχει κάρτα γραφικών με έξοδο βίντεο, απλά την συνδέετε με την τηλεόραση μέσο κατάλληλων συνδέσεων (RCA, Composite, HDMI, κλπ.) Ορισμένες τηλεοράσεις διαθέτουν είσοδο SVGA στην οποία μορείτε να συνδέσετε απευθείας τον υπολογιστή σας και να λειτουργήσει ως οθόνη.

Προβλήματα Αναπαραγωγής

"Κατέβασα ένα βίντεο και έπαιξε σωστά στον υπολογιστή μου. Όταν όμως το αντιγράφω σε CD / DVD, δεν παίζει στον οικιακό μου DVD player"
 • Βεβαιωθείτε ότι ο DVD player υποστηρίζει αρχεία MP4.
 • Όλα τα βίντεο μας είναι κωδικοποιημένα σε πρότυπο PAL. Αν στην χώρα σας υποστιρίζεται το πρότυπο NTSC, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή σε υπολογιστή, φορητή συσκευή MP4 ή multimedia HD. Εάν αντιγράψετε τα βίντεό σας σε CD / DVD, θα χρειαστείτε συσκευή αναπαραγωγής συμβατή με PAL.

Συσκευές MP4

PSP, iPod, iPad, smart phones τελευταίων ετών και υπολοιπες συμβατές συσκευές MP4.

Είναι τα αρχεία συμβατά με την mp4 συσκευή μου;
• Τα αρχεία είναι συμβατά με τις περισσότερες συσκευές με δυνατώτητα αναπαραγωγής αρχείων MP4. Ελέγξτε τις προδιαγραφές της συσκευής σας για να διαπιστώσετε τη συμβατότητα με αρχεία βίντεο MP4 και h264 codec.

Μπορεί να χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο λογισμικό;
• Εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με το h264 video codec, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό για τη λήψη ή την μεταφορά των αρχείων βίντεο σε συσκευή MP4. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα αρχεία με το λογισμικό που συνοδεύει τη συσκευή σας (π.χ. iTunes).

Γενικά προβλήματα λήψης

Πριν από έναρξη της λήψη του αρχείου, ο υπολογιστής σας θα σας ρωτήσει για "Άνοιγμα με" ή "Αποθήκευση" του αρχείο. Επιλέξετε "Αποθήκευση", διαφορετικά η λήψη θα αποτύχει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:. Φροντίστε να μπορείτε δέχεστε cookies
Για να ενεργοποιήσετε τα cookies στον Microsoft Internet Explorer: Πηγαίνετε στο Εργαλεία> Επιλογές Internet> Ασφάλεια> Απόρρητο και μετακινήστε τον κέρσορα στο "Χαμηλό" το επίπεδο.

"Το βίντεο δεν φτάνει μέχρι το τέλος ή δεν μπορώ να το προχωρήσω μπρος / πίσω"

 • Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η λήψη του βίντεό σας. Μπορείτε να κατεβάσετε ξανά μέσο του συνδέσμου που σας έχει αποσταλεί στο email ή από την ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Παραγγελίες & Ρυθμίσεις / Orders & settings > Παραγγελίες/Orders", επιλέγοντας τον "Αριθμό παραγγελίας / Order number" και κάνοντας κλικ στο "Λήψη Αρχείου / Download File" στην ενότητα "Αρχεία / Files"
 • Εάν το πρόβλημα παραμένη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Download Manager για να κατεβάσετε το βίντεο σας σωστά.
Ορισμένοι παροχείς Internet δεν προσφέρουν επαρκή ποιότητα σύνδεσης για το κατέβασμα μεγάλων αρχείων. Επίσης η ρύθμιση των Windows σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Σε αυτή τη περίπτωση συμβουλεύουμε για την εγκατάσταση ενός download manager (π.χ. Free Download Manager).

"Έχω πρόβλημα να συνδεθώ / να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου"

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά την φόρμα εγγραφής και ότι έχετε δηλώση σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ email. Αν δεν έχετε λάβει κάποιο email επιβεβαίωσης μετά την εγγραφή σας, υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δηλώση σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ email.

Πώς κατεβάζετε το βίντεο

Όταν ολοκληρώνεται μια παραγγελία, λάμβάνετε τα ακόλουθα μηνύματα στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την εγγραφή: λεπτομέρειες της αγοράς σας, ολοκλήρωση πληρωμής και τον σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεό σας.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βίντεο σας από τη σελίδα "Παραγγελίες & Ρυθμίσεις / Order & Settings" > "Παραγγελίες / Settings":

 1. Όταν επισκέπτεστε την ενότητα "Παραγγελίες / Orders", μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας. Κάντε κλικ στην παραγγελία σας για να δείτε τις λεπτομέρειες.
 2. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Λήψη Αρχείου / Download File" για να κατεβάσετε το αρχείο MP4.

Που αποθηκεύεται το αρχείο MP4 εφόσον το κατεβάσετε

Ανάλογα με τη διαμόρφωση του Explorer (Ρυθμίσεις / Γενικά / Downloads -Αποθήκευση αρχείων) ή του εκάστοτε Internet πλοηγό, υπάρχει περίπτωση το αρχείο να αποθηκεύεται σε διαφορετική τοποθεσία του σκληρού δίσκου και όχι απευθείας στην επιφάνεια εργασίας.

Πώς χρησιμοποιήσετε "κουπόνι"

Όταν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα εμφανιστεί μια περίληψη της παραγγελίας σας. Εδώ θα βρείτε το πεδίο "Εισάγετε εδώ τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού". Εισάγετε τον κωδικό και πατήστε το κουμπί "Προσθήκη" για να επικυρώσετε την έκπτωση και να συνεχίστε την διαδικασία της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμές γίνονται μέσω Paypal ή αντικαταβολή (εντός Ελλάδας) σε περίπτωση αγοράς DVD.
Η Paypal δέχεται πληρωμές με πιστωτική κάρτα χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό.